09 Haziran 2013

Shakespeare and Co - Abu Dhabi


Bohem bir ruh içinde kaybolacağımız, ilham kaynağı olabilecek bir mekanda kahvaltı yaptık hafta sonu.. Bu biraz renk cümbüşünü yansıtan bohemdi ama yinede İngiliz kraliyet ailesinin sofrasına konuk olmak gibiydi...



İngiltere'nin en ünlü şair ve yazarlarından William Shakespeare'den ilham alınarak dizayn edilmiş mekan alışılmışın dışında bir gösteriş içinde. Yoğun ama uyumlu.


Kahvaltı ve brunch için Abu Dhabi de ki en iyi mekanlardan birisi.. Zengin dekorasyonu kadar kahvaltı çeşitleri ve sunduğu lezzetler de başarılı. Sadece İngiliz mutfağı değil Amerikan ve Lübnan mutfağından da lezzetler sunmakta.. 


Kahvaltı tabaklarına 2 adet içecek mevcut. Taze sıkılmış portakal, filtre kahve veya çay ayrımı yapmadan iki içeceği kahvaltınıza dahil ediyorlar. Kişi başı 50/60 dirheme güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz. Kahvaltının yanında getirdikleri recelleri mutlaka denemenizi tavsiye ederim. 


Akşam yemeği için gideceklerin kapıda kalmamak için önceden rezervasyon yaptırması gerekebiliyor. Özellikle Dubai marina'daki şubesi akşamları oldukça yoğun. Daha önce Dubai de mekanı çok beğenip rez. olmadığı için giremediğimiz olmuştu. 


Resmi internet sayfası için buraya tıklayabilir.. Abu Dhabi'deki şubesi central market mall içindedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder