15 Temmuz 2013

Fairmont - Bab Al Bahr da Sahur


Abu Dhabi de şıklık yarışına girmiş mekanlardan birisine göz atmak isterseniz Fairmont Bab Al Bahr güzel bir seçenek. Gerçi hepsi birbirinden şık otellerden birisi sadece :) Burada ciddi bir şıklık sunumu var ve biz de keşfetme niyetindeyiz. Mekanlar ciddi bir emek ve bütçe harcanarak birbiri ile yarışır haldeler. Ferah, boğmayan, bunaltmayan iç mekanlar, cennetten bir köşe gibi süslenmiş bahçeler, havuz kenarları.. Sınırsız seçenek, hizmet ve sunum..



Ramazan ayı olduğu için her otelin ve bir
çok cafe-restoran tarzı işletmenin sahur özel programı var. Bizim Türkiye de pek alışkın olmadığımız bu konsepti deneyimlemek oldukça keyifli oldu benim için. Sadece nargile içmek ve bir şeyler atıştırmak için gittiğimiz otelin sahur programına katıldık.

Kişi başı 150 derhem karşılığında sahur programına dahil olabiliyorsunuz. Bu rakam Ramazan dışında bir günde aynı mekanda çay,kahve, atıştırmalıklar ve nargile içmenizin biraz üzerinde. Nargilesi çok hafif, tek kusur kömürüne bakan görevlinin biraz yavaş olması. Mekan ferah, nargile içilen bir çok kapalı mekana göre havalandırması iyi, dumana boğulmuyorsunuz. Canlı performans, inceden sohbetimize eşlik eden kanun ve ney beni benden aldı, 3-4 saat'in nasıl geçtiğini anlayamadık. Benim çok keyif aldığım bir akşam oldu ve otel içindeki diğer mekanlara ramazan dışında da gitmek için yapılacaklar listeme ekledim.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder