17 Eylül 2014

Fuddruckers hamburger

Amerika'ya gidenlerden sıkça duyduklarım arasında hamburgerciler oldukça fazla. Özenle hazırlanmış, fabrikasyon olmayan, dondurulmuş gıdadan kaçınılan ve taze yeşillikli hamburgerler. Tek dükkan ile meşhur olmuş burgerciler. Henüz usa gitme fırsatımız olmadığından biz de ayağımıza kadar gelmiş zincirleri gördük mü hemen deneyimlemek istiyoruz haliyle.. Bunlardan birisi de geçtiğimiz haftasonu Fuddruckers oldu.





Ben taze et kullanan hamburgercilere fresh fast food diyorum. Sağlıksızın sağlıklısı yani. Taze et kullanıldığı için katkı maddeleri yok, soğuk zincirine girmemiş, ee haliyle lezzet de ona göre. Siparişiniz siz istediğinde sıfırdan hazırlandığı için bekleme süresi biraz uzun. 20-25 dk. kadar. Sabırsızca bekledikten sonra ise asla pişman olmuyorsunuz. Fotoğrafa kanmayın dev bir hamburger ile karşılaştık. 2 kişi rahatlıkla doyar. Salata bar ücretsiz. 



Olur da sizin de karşınıza çıkarsa itina ile deneyin. Hatta karşınıza çıkması için tüm imkanları zorlayın, ayağınıza gelmesini beklemeyin siz ona gidin :) 

Kişi başı ortalama 30 liraya tıka basa doymak garanti. Afiyet olsun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder